Sentralbanksjef

2258 Sophie Roman Haug klar for Roma. 2250 Tonga har fått sitt første koronatilfelle.


Pin Na News

Vedum opplyste dette i Stortingets vandrehall onsdag.

. Siv Jensen ber Jens Stoltenberg trekke seg som kandidat Tidligere finansminister Siv Jensen mener Jens Stoltenberg som sjef i Norges Bank vil bli en trussel mot omdømmet og tilliten til banken. Ny sentralbanksjef blir ikke tema i statsråd på Slottet førstkommende fredag slik flere medier har meldt tidligere. Det planlegges pressekonferanse samme dag.

Ifølge tidligere finansminister Siv Jensen har Norge i alle år klart å hegne om. 11012022 1233 Sist oppdatert. Sentralbanksjef Øystein Olsen skal etter planen gå av 1.

Oppdatert i går 1227. TV 2 skapte sist uke et inntrykk av at saken ble utsatt etter en SMS fra Høyre-leder Erna Solberg tre dager før 14. Han begynte som sentralbanksjef i januar 2011 og er inne i sin andre åremålsperiode på seks år.

Vi regner med å ha en ny sjef på plass innen den tid. Han går av i februar litt under et år før åremålet hans utløper i januar 2023. Der vil finansminister.

I SMS-en presiserer Solberg at hun ikke kan utelukke at ansettelsen vil bli tatt opp i Stortingets. Justisdepartementet mener Stoltenberg kan bli sentralbanksjef. Det klare utgangspunktet må være at vennskapet mellom Stoltenberg og statsministeren og andre mer generelle forhold som Finansdepartementet har omtalt i henvendelsen hit ikke vil medføre at.

Da rekker Olsen å runde av sitt virke med å holde årstalen den 17. Vedum vil ikke svare konkret om beslutningsprosessen eller om han venter debatt om avgjørelsen men lover. Det er Finansdepartementet som har ansvar for å finne en ny sentralbanksjef.

Vi kommer til å utnevne en ny sentralbanksjef på fredag med en pressekonferanse etterpå sier han til de oppmøtte journalistene. Justisdepartementets lovavdeling har siden desember vurdert om Nato-sjef Jens Stoltenberg overhodet er habil til å fungere i jobben. Finansdepartementet bekrefter i en pressemeslding at ny sentralbanksjef utnevnes fredag.

060122 1208 Oppdatert. Dagens sentralbanksjef Øystein Olsen vil gå av 1. Tidlig i januar meldte Dagens Næringsliv at ny sentralbanksjef kunne bli utnevnt allerede fredag 14.

Nå er konklusjonen klar. Vi jobber for at dette skal skje så fort som. Jens Stoltenberg har etter sin søknad til sentralbanksjef-jobben blitt habilitetsvurdert av lovavdelingen i justisdepartementet.

Hagen Frp mener partileder Erna Solberg H er blitt aktør i utnevnelsen av ny sentralbanksjef etter avsløringene i TV 2 om den direkte kontakten mellom Solberg og Vedum. Ny sentralbanksjef blir ikke tema i statsråd på Slottet førstkommende fredag slik flere medier har meldt tidligere. Dette varslet han i august i fjor.

Dagens sentralbanksjef er Øystein Olsen. Utnevnelsen skjer hos Kongen i statsråd. Lise Åserud NTB.

Saken går i statsråd så. Siv Jensen som var finansminister i seks og et halvt år oppfordrer Jens Stoltenberg til å trekke sitt kandidatur til stillingen som sentralbanksjef. 2346 Sanchez-dobbel berget VM-håpet for Chile.

Sjeføkonomene Kjersti Haugland og Harald Magnus Andreassen tror at det er Jens Stoltenberg som ender opp som ny sentralbanksjef etter at Nato-sjefen sto på den offentlige søkerlisten.


Pin On Canadian Banknotes


Interior Blogg Villa Paprika


Pin On Products


Pin On World Currency


Pin On Old Banknotes


Carbon Copy 2 Photo Story Carbon Copy The Past


Pin On Old Banknotes


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Old Banknotes


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Collectables


Pin On Old Banknotes


Pin Em Central Bank All Countries


Pin On Paper Money


Pin On Canadian Banknotes


Pin On Intimate Apparel


Kiraliebmannde Posted To Instagram Viele Menschen Warten Darauf Dass Sich Das Aussen Andert Damit Sie Sich Andern Konnen Doch Veranderung Geht Immer Nur Von


Pin On Paper Money


Pin On Products

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel